Vino i grofovsko društvo - Džeger uživa u Italiji

„Uživam u suncu", izjavio je Mik Džeger čim je kročio na tlo Toskane i tim povodom, objavio svoju fotografiju na "Instagramu". List "Il Tireno" prenosi da se pevač "Rolingstonsa" odmara u Vili Montepergoli, koja je predivan zamak okružen jednim od najpoznatijih italijanskih vinograda, i omiljeno mesto Stinga i Madone.

Mik obožava Toskanu a naročito opštinu Kastanjeto Karduči. 

Jedan pevačev prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da je Džeger, nakon polemika sa predsednikom Trampom poželeo da "promeni vazduh" i da malo uživa u opuštanju.

"Rolingstonsi" koji su nedavno objavili novi singl, zabranili su američkom predsedniku da koristi njihove pesme da bi otvarao i zatvarao svoje izborne manifestacije.

Lider "Stonsa" koji će 26. jula napuniti 77 godina proslaviće rođendan u Toskani, a i gost je grofa Mangredija od Gerardeska, koji je njegov dugogodišnji prijatelj i zet Ruperta Loevenstajna koji je menadžer benda.

Kastanjeto Kardući je poetično mesto u provinciji Livorno sa visokim čempresima a mestašce San Gvido je poreklo poznatog crnog vina "Sassicaia".

U Toskani će Džeger najverovatnije ostati naredna četiri meseca.

Već je viđen od strane lokalaca kako kupuje hleb i ide na lokalnu trafiku po novine sa kapom navučenom do nosa ne bi li ipak nekako ostao anoniman.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара