Kejti Peri - izgubila sam osmeh i želela da se ubijem zbog Orlanda Bluma

Popularna pop zvezda Kejti Peri iznela je u medijima svoje priznanje u kome navodi da je posle prekida veze sa Orlandom Blumom, razmišljala da se ubije.

Kejti Peri iskreno je govorila o svojim problemima sa mentalnim zdravljem, gostujući u kanadskoj radio-emisiji "Q on CBC".

Pop zvezda otkrila je da je prošla kroz velike probleme tokom 2017. godine kada se ljubavna veza sa Orlandom Blumom završila.

„Izgubila sam osmeh", istakla je Kejti Peri i dodala da je zahvalnost verovatno ta koja joj je spasila život.

„Da nisam otkrila zahvalnost verovatno bih zalutala u svojoj tuzi i posustala, ali sam našla način da budem zahvalna", istakla je pevačica.

Pošto je godinama patila od depresije i anksioznosti, zahvaljujući veri, danas ima drugačiji pogled na svet.

„Verujem da nisam stvorena za jednokratnu upotrebu, svaka osoba koja je stvorena ima svoju svrhu", zaključila je Kejti Peri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво