Dolf Lundgren odlučio da stupi u treći brak sa 38 godina mlađom devojkom

Zvezda akcionih filmova, šezdesetdvogodišnji glumac, Dolf Lundgren verio se u Švedskoj sa dvadesetčetvorogodišnjom Emom Krokdal.

Srećnu vest slavni snagator je podelio na svom profilu na Instagramu, gde na zajedničkoj fotografiji buduća mlada pokazuje prsten na ruci. „Nešto vrlo posebno se dogodilo ovde u Švedskoj“, kratko je prokomentarisao Lundgren objavljenu fotografiju.

Među prvim stigla je čestitka od kolege Silvestera Stalonea. Međutim, bilo je i onih koji su slučajno ili namerno, pitali da li mu se to ćerka verila.

„Čestitam tvojoj ćerki i njenom partneru", napisao je jedan pratilac. „Ćerka ti lepo izgleda", „Da li je ovo tvoja starija ćerka?", pitali su neki. Ali, naravno, verni obožavaoci Dolfa Lundgrena od srca su čestitali i poželeli sve najbolje u budućem braku.

Poznati akcioni heroj inače iz braka sa dizajnerkom nakita Anetom Kvajberg ima dve ćerke, Gretu i Idu koja takođe ima 24 godine i mnogima se čini da dosta liči na njegovu verenicu. 

broj komentara 7 pošalji komentar
(utorak, 30. jun 2020, 09:29) - anonymous [neregistrovani]

Ko stara žena?

Za 20 godina, a to je za nas ljude dug vremenski period, ona će imati 44 godine, dakle, biti na svom životnom vrhuncu! Kakva, bre, stara žena!!?

(utorak, 30. jun 2020, 09:05) - anonymous [neregistrovani]

Taj sam!

Lav ne gleda lavicama godine. Sve je to prirodno. Vazno je da postoji obostrana privlacnost i da je fizicki kontakt cest i dobar. Ostalo je pesma, kao u filmovima.
Jedino ovakvu vezu ne bih preporucio starkeljama, koji bi sve samo sa parama...

(ponedeljak, 29. jun 2020, 20:17) - Švaler,penzioner: [neregistrovani]

Za 20 godina...

ona će biti stara žena!

(ponedeljak, 29. jun 2020, 10:47) - anonymous [neregistrovani]

Nema nista gore

Od ''vjernih obozavalaca tj. tzv. fanova'', oni su za svoje idole spremini i u vatru da idu, i sve da im oproste. Nema nista gore od idolopoklonstva sto je jedan vid i poltronstva. Moze biti vrlo pogubno, kao u slucaju nekih vodja iz 2 svj. rata.

(ponedeljak, 29. jun 2020, 10:05) - goran [neregistrovani]

Svedska je to bato

Odustvo morala odvajkada

(ponedeljak, 29. jun 2020, 09:32) - anonymous [neregistrovani]

Lepo

Jedan život , njegov život , neka mu je srećno .Najverovatnije je da devojka dobro kuva i da voli da sprema po kući .

(ponedeljak, 29. jun 2020, 09:20) - anonymous [neregistrovani]

Taj sam!

Ne vidim problem, nekim “starijim” (čitaj samo po godinama) muškarcima ,stvarno treba mnogo mladja žena, spremna na stalnu akciju. Naročito, ako su ti stariji muževni i dobro izgledaju, imaju dubok džep i prestiž.