Zatvoren restoran u kojem su se teniseri sa Adrija tura provodili

Poznati zadarski ugostitelj Erik Pavin zatvorio je svoj restoran i hotel „Niko“, nakon što se otkrilo da su na koronavirus pozitivni teniseri sa „Adrija tura“ koji su tamo bili u provodu.

„Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo videti dalje što ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvoriću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, decu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, no nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo ceo grad, odnosno Hrvatska  od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima“, rekao je Pavin za portal 057info.

Zadarski ugostitelj rekao je da je imao 13 rezervisanih soba, ali da su gosti otkazali dolazak kada su saznali da se u Zadru pojavio koronavirus.

Tri učesnika Adrija tura – teniseri Grigor Dimitriv i Borna Ćorić, kao i trener Novaka Đokovića, Marko Paniki, pozitivni su na kovid-19. Goran Ivanišević se takođe testirao, ali nije je test bio negativan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије