Meksička senatorka u toplesu na sednici vlade - ta kamera sve vidi

Marta Lusija Mičer(66), senatorka i predsednica vladine komisije za ravnopravnost polova, postala je svetski poznata kada je na pauzi satanka htela da se presvuče, ali je slučajno uključila kameru na svom računaru.

Posle ovog događaja, senatorka se izvinila uz objašnjenje da nije vešta sa modernim tehnologijama.

„Juče se dogodio nesrećni incident tokom virtuelnog sastanka sa kolegama senatorima o trenutnoj ekonomskoj situaciji u Meksiku. U jednom delu sesije, dok je kamera mog računara bila uključena, presvlačila sam se pokazujući svoj goli trup. Nastavila sam da učestvujem u sesiji i zahvaljujući pozivu senatora Aleksandra Armenta Miera i Ovidija Peralta Suareza, shvatila sam svoju grešku", rekla je Marta Mičer u otvorenom pismu koje je podelila na mrežama.

Sastanku Vlade prisustvovalo je 15 senatora, kao i guverner banke Meksika.

Skrinšotovi senatorke u toplesu brzo su se pojavili na društvenim mrežama, sa komentarima koji su bili na granici okrutnosti, kada je u pitanju izgled senatorke Marte Lusije Mičer.

"Ja sam žena stara 66 godina koja je dojila četvoro dece, od kojih su troje danas profesionalni i odgovorni muškarci, i ponosna sam na svoje telo", istakla je senatorka.

U svom pismu izvinjenja vladi, senatorka je napomenula da se ne stidi svog izgleda.
Članica stranke Marta Tagle takođe je dodala da će istražiti i sankcionisati odgovorne za snimanje i deljenje ovih fotografija.

"Nasilje kome ste bili izloženi ne može proći nekažnjeno", rekla je gospođa Tagle.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво