Kanje Vest na predsedničkim izborima ponovo uz Trampa

Američki reper Kanje Vest nema dilemu pred američke predsedničke izbore – podržaće ponovo Donalda Trampa.

U seriji intervjua za magazin GQ, poznati reper otkriva mnogo toga, između ostalog i da će na predsedničkim izborima zakazanim za ovu godinu, ponovo podržati aktuelnog predsednika SAD.

„Ovog puta definitivno ću glasati. A svi znamo za koga će to biti“, rekao je Vest i dodao da je bilo mnogo onih koji su mu govorili da će mu se karijera završiti ako ne bude podržao Hilari Klinton na prethodnim izborima.

„Koja je poenta da budemo slavne ličnosti ako ne možemo da imamo svoje mišljenje“, upitao je reper i poručio da je jedan od razloga što podržava Trampa to što se bavi nekretninama.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара