Blaža iz izolacije poručuje: Ovo je trenutak da se volimo svi u stanu

Igor Blažić, poznatiji kao Prljavi Inspektor Blaža, poštuje preporuke da ne izlazi iz kuće radi sprečavanja širenja koronavirusa. Za RTS je otkrio da izgleda kao hirurg jer ne mrda bez rukavica i maske.

„Poštujemo mere bezbednosti, a može da bude i zabavno. Evo, moja žena je naučila da plete“, objašnjava Blaža dok pokazuje modni dodatak – masku za lice ispletenu od vune.

Onima kojima je dosadno i nemaju šta da rade čuveni muzičar poručuje da čitaju knjige: „Imate knjigu od Blaže, ima u knjižari, Blaža u Beogradu, sjajna je sigurno, fantastično izdanje. Vratite se klasicima – ne zaboravite nikada Braću Karamazove. Ili Pekića Zlatno runo“.

Kako kaže, prilagodio se situaciji i sve je pod kontrolom i da se nada da njegovu kreativnost četiri zida ne mogu da sputaju.

Sad je sjajno vreme i za kupovinu slagalice od na primer 1.000 komada, zatim slušanje ploča, vreme u izolaciji možete iskoristiti i tako što ćete ovladati i sviranjem istrumenata.... 

„Stvarno je ovo moj savet: u ovoj izolaciji možete da radite stvari koje nikada niste radili u životu, da nešto naučite što nikad niste uspeli jer niste imali vremena i, naravno, ono što je najbitnije, ovo je trenutak da se zbližite sa familijom koju niste vižali zbog posla – ćerka, sin, žena, ko god je u kući, mama, tata. Ovo je pravi trenutak da se svi volimo u stanu i tako ćemo se voleti do kraja života“, poručuje Inspektor Blaža.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара