Hajdi Klum sumnja da je pozitivna na koronavirus

Članica žirija američkog takmičenja „Ja imam talenat“ Hajdi Klum, oglasila se na društvenim mrežama, kako bi objasnila zašto će odsustvovati iz popularne emisije.

Na nalogu na Instagramu, Hajdi Klum je objasnila da je rešila da odmara kod kuće zbog bolesti. 

Objavila je video-materijal na kojem se vidi kako leži u krevetu dok objašnjava da je bolesna, da „oseća groznicu, ima kašalj, curenje nosa, ali i da je bez uspeha pokušala da se testira na koronavirus“.

„Jednostavno se ne osećam dobro, zato sam ostala kod kuće, da ne zarazim nijednu drugu osobu. Nadam se da je u pitanju samo prehlada. Volela bih da uradim test na koronavirus, ali jednostavno nisam uspela. Pokušala sam kod dva različita doktora i nije mi uspelo. Ostanite kod kuće ako se ne osećate dobro, vodite računa“, rekla je Hajdi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије