Dve nedelje zatvora za zvezdu „Očajnih domaćica“

Glumica Felisiti Hafman, koja je početkom godine, zbog umešanosti u skandal sa korupcijom na koledžima, osuđena je na sudu u Bostonu, na 14 dana zatvora.

Felisiti Hafman, je, osim zatvora, kažnjena i novčano. Platiće kaznu od 30.000 dolara, a moraće da odradi i 250 sati „rada u zajednici“. 

„Možete normalno nastaviti svoj život nakon ovoga. Platićete ste svoj ceh“, rekla joj je sudija Indira Talvani.

Felisiti Hafman i glumica Lori Laglan bile su optužene da su pokušale da plate upis svoje dece na elitne koledže u SAD.

Istraga pod imenom "Operation Varsity Blues" uključila je 51 osobu, a Hafmanova i Laglanova bile su suočene sa optužbama da su navodno platile više od 25 miliona dolara Vilijamu Riku Singeru, koji je takođe optužen da je menjao rezultate prijemnih testova i za podmićivanje službenika na koledžu.

Hafmanova, poznata po ulozi Linet Skavo u seriji „Očajne domaćice“, optužena je da je platila 15.000 dolara za rešenja „SAT“ prijemnog testa koji je polagala njena ćerka.

Glumica je najpre bila suočena sa petogodišnjom zatvorskom kaznom. Ipak, njeni advokati su od suda tražili uslovnu kaznu od godinu dana, novčanu kaznu u iznosu od 20.000 dolara i 250 sati „rada u zajednici“.

Inače, Felisiti Hafman je prošle nedelje sudiji poslala emotivno pismo.

„Imala sam nameru da budem dobra majka. Ubedila sam sebe da je sve što činim za svoje dete – opravdano. Izvinjavam se zbog toga i sudu i svojoj deci i suprugu“, napisala je glumica.

Odgovor pomoćnika tužioca Erika Rozena glasio je: „Uz sve poštovanje za okrivljenu – dobrodošli u roditeljstvo“.

Glumica mora da se na izdržavanje kazne javi za šest nedelja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи