Sem Smit više nije on, nego oni

Britanski tekstopisac i pevač Sem Smit odlučio je da „prigrli ono što zapravo jeste – unutra i spolja“, pa je zamolio ljude da ga više ne oslovljavaju u prvom licu muškog roda, već da se koristi neutralnije treće lice množine „oni, njima“.

Osvajač Gremija rekao je da je uzbuđen zbog svoje odluke, kao i da se oseća počastvovano što ima ljude oko sebe koji ga podržavaju u toj odluci.

„Nakon unutrašnjeg sukoba sa svojim rodom tokom čitavog života, odlučio sam da prigrlim ono što zapravo jesam – unutra i spolja. Razumem da će biti mnogo grešaka i pogrešnog navođenja mog pola, ali vas molim da probate“, napisao je pevač na Instagramu.

Smitova odluka dolazi šest meseci nakon što je u intervjuu za I Weigh Interviews rekao da nije ni muško ni žensko.

„Mislim da lebdim negde između“, istakao je Smit u martu.

broj komentara 5 pošalji komentar
(subota, 14. sep 2019, 21:34) - anonymous [neregistrovani]

Citat iz Krleze

"Gospoda barun su ubili barunicu."

(subota, 14. sep 2019, 17:39) - anonymous [neregistrovani]

Englez

Na stranu nakaradni zapadni "liberalizam" i politička korektnost (ne obraćanje pažnje na činjenice već da li nešto nekoga vređa), u pitanju je engleski (ili bar britanski) tekstopisac i pevač (da je po njegovom tektstopisci i pevači - ne ulazim u to).

(subota, 14. sep 2019, 16:24) - anonymous [neregistrovani]

zamena teza

Sistem avatara sa internet foruma gde svako bira slicicu koja ga predstavlja u javnosti, je nakaradno preseljen u realni zivot. Pored toga razna emotivno nezrela lica su umesana u celu pricu pa je to sve potpuno nerazumno podignuto na pijedestal.

(subota, 14. sep 2019, 14:54) - jalaaa [neregistrovani]

Neka nova vremena

Sad se na ovo smejemo, ali pazite se ovoga oko polova, i svakakvih "opredeljenja" gde svako moze da bira sto hoce da bude, a ne zapravo sta jeste. Trenutno je to na zapadu ali postoji sila iza ovog pokreta i sigurno je da cemo i mi u Srbiji uskoro osetiti tu silu, a jedini nacin da se bori protiv ovoga je uloga porodice da nauce svoju decu sta su i ko su, jer ako to uce po internetu, crno nam se pise.

(subota, 14. sep 2019, 14:36) - anonymous [neregistrovani]

Ha

Narcisizam je cudo.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">