Читај ми!

Preminula Laura Antoneli, ikona italijanskog filma

Italijanska filmska zvezda Laura Antoneli preminula je u 74. godini u svom domu nadomak Rima. Osim zbog slobodnijih uloga, glumica je na naslovnim stranama svetskih časopisa bila i zbog veze sa Žan-Polom Belmondom.

Spremačica je pronašla telo Laure Antoneli u skromnom domu čuvene glumice u ponedeljak. Prema navodima italijanske štampe, uzrok smrti je srčani udar, prenosi portal thelocal.it.

„Duboka tuga obuzela me kada sam saznao da je Laura Antoneli preminula. Laura je za mene, pre svega bila, predivna partnerka, izuzetno šarmantna. Bila je divna i kao koleginica. Želim da zadržim samo ta prelepa sećanja na nju", istakao je u saopštenju za AFP Žan-Pol Belmondo, francuski glumac sa kojim je Laura bila u dugogodišnjoj vezi.

Rođena 28. novembra 1941. godine u Puli, Laura Antoneli ostaće upamćena po roli u filmu Malizia iz 1973. godine, koji joj je doneo neočekivani uspeh.

Radila je sa velikim imenima italijanskog filma među kojima su bili Lučano Viskonti, Dino Rosi, Etore Skola.

Tokom 1991. godine Antonelijeva je imala problema sa zakonom jer je u njenoj kući pronađeno 30 grama kokaina. Osuđena je na tri i po godine zatvora zbog posedovanja i preprodaje droge, ali je 2.000. godine, posle brojnih žalbi, sud u Rimu oslobodio optužbi.

Poslednji film snimila je upravo 1991. godine, ne baš uspešan Malizia 2000.

Imala je zdravstvenih problema posle jedne plastične operacije.

Nekada seks simbol, Laura se pred kraj života, boreći se sa depresijom i usamljenošću, okrenula religiji. Živela je povučeno u stanu u Ladispoli, gradu severozapadno od Rima.  

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво