Читај ми!

Aukcija koja slavi Vitni Hjuston

Haljine i nakit koje je nosila nedavno preminula pop diva Vitni Hjuston, biće ponuđene na aukcijskoj prodaji krajem marta u kući „Džulijen“. Organizatori ističu da su izložba i prodaja pevačicinih stvari, zapravo „proslava njenog života“, a ne profitiranje od smrti.

Crna somotska haljina preminule dive Vitni Hjuston i par minđuša, koje je nosila u filmu Telohranitelj, naći će se na aukciji krajem marta, prenosi AP.

Aukcionar Daren Džulijen, rekao je da će se ovi i drugi predmeti, koji su pripadali pokojnoj pevačici i glumici naći na „in memoriam aukciji stvari holivudskih zvezda", zajedno sa štapom Čarlija Čaplina, jaknom koju je Klark Gejbl nosio u filmu Prohujalo sa vihorom i palicom Čarltona Hestona iz filma Deset zapovesti.

Vitni Hjuston sahranjena je u nedelju i Džulijen smatra da je aukcija njenih stvari „proslava njenog života", a ne profitiranje od smrti.

„Njen život treba slaviti. Ovi predmeti su sa njenom smrću postali istorija. Trebalo bi da budu u muzejima. Vitni je živela život i imala karijeru kao niko drugi", rekao je Daren Džulijen.

Duga crna haljina procenjena je na 1.000 dolara, ali će sasvim sigurno dostići višu cenu, dok su biserne naušnice procenjene na 600 dolara. Ljubitelji lika i dela Vitni Hjuston moći će da se nadmeću preko interneta, telefonskim putem, ili lično na aukcijama 31. marta i 1. aprila.

Predmeti će biti na izložbi od 19. marta, u aukcijskoj kući „Džulijens" na Beverli Hilsu, svega nekoliko blokova od hotela „Hilton", gde je Hjustonova umrla 11. februara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи