Modni prekršaj „zlatne devojke"

Dženifer Aniston je poznata po besprekornom, minimalističkom stilu. Pokušaj da napravi iskorak u odnosu na proverene odevne kombinacije, završio se fijaskom. Ružičasta haljina Kristijana Lakroaa koju je nosila na pariskoj premijeri filma „Lov na bivšu ženu" izazvala je ogorčene (i zlurade) komentare modnih kritičara i blogera širom sveta.

Omiljena američka „zlatna devojka", Dženifer Aniston, poznata je kao neko ko igra na sigurno, bar kada je o modi reč.

Na „crvenom tepihu" pojavljuje se uglavnom u jednostavnim haljinama neutralnih boja  crnim, bež, srebrnastim...

Turneja po američkim i evropskim gradovima, u okviru koje je zajedno sa kolegom (neki kažu da je i više od toga), škotskim glumcem Džerardom Batlerom, promovisala njihov novi film „Lov na bivšu ženu", bila je prilika da Dženifer još jednom demonstrira svoj besprekoran, minimalistički stil.

Sve je počelo u Londonu, gde je na premijeri nosila Valentinovu srebrnu mini haljinu, blejzer koji je kreirao Aleksandar Mekvin i „Džimi Ču" sandale.

Na njujorškoj premijeri pojavila se u dugoj, bež haljini Done Karan. Jedina zamerka bila je to što nije otkrila svoj najjači adut, svoje lepe, duge noge.

Prekršaj, zbog kojeg su svi modni kritičari i blogeri „naoštrili pera", desio se upravo u modnoj prestonici, Parizu.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u ružičastoj haljini koju je kreirao Kristijan Lakroa. Najdobronamernija asocijacija - omot za bombone. One svilene, što su se nekad kačile na novogodišnju jelku.

Zluradi komentari kretali su se od „kao da obmotala peškirom posle tuširanja" do „katastrofalna maturska haljina".

Kristijan Lakroa i jeste čuven po ekstravagantnim kreacijama, koje mogu da „iznesu" samo žene koje su sklone eksperimentisanju.

Dženifer Aniston, koja je stekla slavu zahvaljujući imidžu „ljupke devojke iz susedstva", očigledno ne može da po(d)nese takav teret. Tačnije, ni obožavaoci ni mediji nisu spremni da je prihvate u nešto drugačijem izdanju.

Zbog toga je jednodušna preporuka bila da se „okane eksperimentisanja".

Kritike su, prema svemu sudeći, urodile plodom, jer se već na premijeri u Berlinu vratila oprobanim vrednostima, i obukla Valentinovu bež mini haljinu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво