Читај ми!

Šarlen od Monaka sa ćerkom - dve glamurozne princeze

Dve princeze od Monaka, Šarlen i njena ćerka Gabrijela, pojavile su se na Nedelji mode u Monaku i svojim izgledom zasenile sve, noseći glamurozne haljine južnoafričkog kreatora.

Otkako se vratila u Monako, supruga vladara male kneževine retko se pojavljuje u javnosti, ali kada se pojavi – svi ostali mogu da odu kući! Svojom atletskom figurom, visokim stasom, dugim vratom i dečački kratkom plavom kosom, ukombinovanim sa besprekornim elegantnim stajlingom, Šarlen zasenjuje gotovo sve ostale.

Da li da odagna sumnje javnosti da u njenom braku ne cvetaju ruže i još jednom demantuje nedavno pisanje francuske štampe da za povratak kraljevskim dužnostima i ostanak uz supruga Alberta, od njega dobija 12 miliona evra godišnje (što su njeni predstavnici za štampu kategorično porekli), Šarlen se pojavila na jednom atraktivnom medijskom događaju, blistajući kao nikada do sada.

Na Monaco fashion week, tradicionalnu nedelju mode, čiji je pokrovitelj, Šarlen je došla u društvu sedmogodišnje ćerkice Gabrijele. I mala i velika princeza nosile su maestralne kreacije Šarleninog omiljenog modnog dizajnera, Južnoafrikanca Terensa Breja, čije modele četrdesetčetvorogodišnja bivša olimpijska plivačica često nosi, ne samo zbog činjenice da je Brej njen zemljak.

Šarlenina duga asimetrična krem bela haljina od kombinacije satena i lepršavog voala savršeno je istakla njenu besprekornu figuru i eleganciju.

Uz mamu, ništa manje atraktivna nije bila ni princeza Gabrijela, u satenskoj dugoj haljinici pastelnih tonova na jedno rame i sa žiponom.

Kao prava damica, haljinu je ukombinovala sa večernjom tašnicom odgovarajuće boje, u obliku srca.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи