Читај ми!

Čiji je najveći – dragulji koje su filmske dive prošetale na Kanskom festivalu

Kanski festival je oduvek bio i prestižna modna revija. U nameri da se predstave publici u što glamuroznijem izdanju, filmske zvezde često nose vredne komade nakita. Evo čiji su dragulji bili najimpresivniji do sada.

Poznate juvelirske kuće pobrinule su se da najpoznatije šetače crvenim tepihom na Kroazeti ukrase reprezentativnim komadima nakita iz najnovijih kolekcija. Izdvojili smo tri holivudske dive koje su oko vrata nosile pravo malo bogatstvo.

Džulijen Mur

Oskarovka Džulijen Mur jedna je od onih koje su dobile priliku da svoju odevnu kombinaciju upotpune nakitom visokog stila. Ona se na crvenom tepihu u Kanu pojavila u crnoj haljini Botega Veneta, a oko vrata je nosila zadivljujuću ogrlicu od smaragda.

Reč je o kreaciji poznatog brenda „Bulgari“, pod nazivom Počast Parizu iz njihove kolekcije Vrt čuda. Centralno mesto na ogrlici zauzima kolumbijski smaragd od 35,53 karata. Veličanstveni dragulj dopunjuju desetine brušenih belih dijamanata, izukrštanih sa stotinama drugih sjajnih smaragda.

Glumica je uparila ogrlicu sa jednako blistavim smaragdnim i dijamantskim prstenom, takođe „Bulgarija“.

En Hatavej

En Hatavej je izgledala tako mladoliko tokom svog nastupa u Kanu. Nemoguće je da ne budete očarani njenom ogrlicom pod nazivom Mediteransko sanjarenje, koja podseća na čuveni dijamant iz filma Titanik Srce okeana. Reč je takođe o primerku iz „Bulgarijeve“ kolekcije glamuroznog nakita Vrt čuda.

Ogrlica sadrži kraljevski plavi šrilankanski safir jastučastog oblika od 107 karata, koji oduzima dah, a koji visi na lancu optočenom dijamantima.

Džulija Roberts

Zvezda filma Zgodna žena na ovogodišnjem Kanskom festivalu imala je ulogu da dodeli tradicionalnu „Šopardovu“ nagradu najperspektivnijoj glumici i glumcu, pa je za tu priliku oko vrata ponela i reprezentativni primerak tog juvelirskog brenda.

Holivudska veteranka je crni večernji kombinezon „Luj Viton“ dopunila „Šopard“ dugom ogrlicom sa retkim žutim dijamantom od 100 karata jastučastog oblika. Velelepni dragulj je upotpunjen mnoštvom sitnijih dijamanata različitih oblika i veličina.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво