Читај ми!

Od elegantnog do ekstravagantnog – satenske cipele ili sandale za svaku mladu

Sinonim za posebne prilike, rafiniranost, stil i eleganciju je saten, materijal pogodan za kombinaciju uz većinu modnih stilova.

Verovatno ne postoji klasičniji ili elegantniji par venčanih cipela od satenskih.Mogu biti u beloj boji, u boji slonove kosti, a često i u nekoj od svetlih pastelnih boja. Uglavnom, satenske cipele za venčanje jedan su od najtraženijih stilova za tu svečanost.

Od ravnih patika do visokih štikli, različitih visina i oblika pete. Izvesno je da se uvek pronađe satenski par cipela koji odgovara željama svake mlade.

U zavisnosti od stila odevanja, tradicije, minimalizma, sofisticiranosti, želje za detaljima, postoji par modela svadbenih cipela koji su najpopularniji za ovakvu svečanost.Odluka je teška.

Dobro odabrane cipele, koje prvenstveno treba da budu i udobne, svako venčanje učiniće drugačijim, a izbor cipela prava je igra, aiako svi misle da se obuća ne vidi ispod venčanice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи