Читај ми!

Muškarci, vreme je da razmislite o baletankama

Klasične baletanke dizajnirane kao ženska obuća pojavile su se 1940. godine, kada ih je proslavila francuska kompanija "Repetto". I danas su popularne i moderne, primerene svim odevnim kombinacijama. Novina je da će baletanke postati obuća koju će nositi i pripadnici muške populacije.

Veliki broj muškaraca odlučio je da prošeta u baletankama na održanim modnim događajima održanim po različitim evropskim metropolama.

Nedavno se pojavio predlog da bi baletanke mogli da nose i muškarci. Na prolećnim modnim nastupima modne kuće „Bode", „Jil Sanders" i „Dries Van Noten" debitovale su sa modelima muških baletanki. Predstavljene su u kombinaciji sa elegantnim muškim odelima, farmerkama ili u sportskim kombinacijama odeće. Na nekim od modela izgledale su zanimljivije od klasičnih cipela.

Muške baletanke izgledaju kao neobična ideja, ali je činjenica da sve veći broj dizajnera, predviđa da će u proleće 2022. godine one biti hit u svetskim modnim centrima, poput Milana,Londona, Njujorka i Pariza.

Za sada modni brend "Maison Margiela", prodaje baletanke od 650 evra.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво