Читај ми!

Pulover, nova-stara kreacija bez koje se ne može ove jeseni i zime

Na kopčanje ili ne, sa rol kragnom, kaišem, sa čamac, oblim ili ve izrezom ove sezone biće neizbežni. Prijatni i topli puloveri koji se lako kombinuju i uz haljine prijatno su osveženje ove sezone.

Ako na pomen pletenog pulovera imate asocijacije na filmske štrebere i školske uniforme, vreme je da razmislite ponovo, poručuju modni poznavaoci.

Možda je to povratak u 90-te kada je ovaj odevni predmet bio često viđen i na „najpopularnijim devojkama u školi ili na fakultetu“, ili je u pitanju neodoljiva želja za udobnošću koju je donela pandemija.

Bez obzira na razlog, ne može se poreći da je pleteni džemper bez rukava glavni trend ove sezone. Kako vreme postaje sve hladnije i počinjemo da planiramo šta će se naći u našim ormarima narednih meseci, puloveri različitih dižina, dezena, okovratnika i raznih drugih podtipova probijaju se u prvi plan.

Ove sezone, dajte mašti na volju i pulover obucite preko omiljene odeće sa dugačkim rukavima.

Da, dašak štreberskog šika daće puloveri sa geometrijskim oblicima, naročito romboidima, ali će zato košulja-haljina obezbediti neophodan stepen ženstvenosti i elegancije. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво