Читај ми!

Od mača do poljubaca i jorgana na crvenom tepihu Met gale

Met gala, jedan od najvećih modnih događaja, odmotao je svoj crveni tepih u Njujorku za neke od najpoznatijih ličnosti planete. Slavni su se potrudili da budu zapaženi pa se Kim Kardašijan obavila tamom, Kris Oušn je poneo „Šrekovu bebu“, Rijana i njen partner jorgane, a Grajms mač. Dženifer Lopez i Ben Aflek su se ljubili. Preko maski.

Од мача до пољубаца и јоргана на црвеном тепиху Мет гале Од мача до пољубаца и јоргана на црвеном тепиху Мет гале

Održana radi prikupljanja sredstava za Institut kostima Metropoliten muzeja umetnosti, Gala se vraća nakon što je prošle godine odložena zbog pandemije. I to na velika vrata.

I iako se njegovi slavni gosti moraju pridržavati pravila koja i dalje diktira pandemija, uključujući nošenje maski u zatvorenom prostoru, to nije sprečilo mnoge da hrabro zakorače na teritoriju glamura.

Ovogodišnja tema kostima je „U Americi: Leksikon mode“ (In America: A Lexicon of Fashion), a izgled je mogao da bude inspirisan bilo čime – od filmske franšize Matriks do čuvenog Kipa slobode.

Domaćini večeri bili su Amerikanci – pop zvezda Bili Ajliš, glumac Timoti Šalame i pesnikinja Amanda Gorman i japanska teniserka Naomi Osaka.

Odevna kombinacija o kojoj ne prestaje da se priča od kada je stupila na crveni tepih noćas je, bez iznenađenja, ona u kojoj se pojavila Kim Kardašijan.

Rijaliti zvezda potpuno je pokrila i lice i telo crnom tkaninom, što je izazvalo bezbroj (uglavnom duhovitih) komentara, mimova. Dodatna inspiracija za šale bile su fotografije na kojima je sa sestrom Kendal Džener. 

Osvajačica 23 grend slem titule Serena Vilijams poslala je poruku šarenijeg tipa, noseći uzan triko-kombinezon sa motivom američke zastave ispod ružičastog ogrtača punog perja.

Mnogi učesnici Met gale odlučili su da ponesu rekvizite koji prate njihovu odeću.
Bez očiglednog razloga, pevač Frenk Oušn nosio je zelenu robotsku bebu, dok je muzičarka i partnerka Ilona Maska Grajms mahala mačem.

Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavili su sa ljubljenjem na crvenom tepihu. Posle publike i medija na venecijanskoj Mostri, Dženifer nastavlja da demonstrira da je reč o velikoj ljubavi i na Met gali.

Jedna od poslednjih koja je stigla bila je Rijana koja je imala zapažene kreacije na prethodnim Galama, uključujući kostim inspirisan papom 2018. godine.

Pevačica i preduzetnica ponovo je privlačila pažnju pozirajući u potpuno crnom ogrtaču kuće „Balensijaga“, dok se njen pratilac, reper A$AP Rocky, zavukao u šareni jorgan.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи