Читај ми!

Fudbaleri Pari Sen Žermena poneće prefinjenost "Diora" na svojim dresovima

Pari Sen Žermen i Modna kuća „Dior“, potpisali su ugovor o dvogodišnjoj saradnjiu. Poznata modna kuća, koja se prvi put odlučila za saradnju sa nekim sportskim klubom, dizajniraće sportsku odeću za igrače PSŽ-a.

Profesionalni francuski fudbalski klub Pari Sen Žermen ovom saradnjom nastavlja svoj pionirski pohod u svet mode i stil života. Mnogi smatraju da će ovaj vatreni francuski dvojac, koji gaji strast prema Parizu i Francuskoj, biti odličan spoj.

U znak obeležavanja jedinstvene saradnje, Kim Džons, umetnički direktor Diorovih muških kolekcija, osmislila je niz novih kreacija za naredne dve sezone.

Odeća je ležerna, elegantna,u kombinaciji crne i tamnoplave nijanse, u tonovima posebno dizajniranim za Pari Sen Žermen.

Ležeran izgled dizajnirane odeće popularnog modnog brenda vidi se na jaknama, pletenim džemperima i polo majicama sa inicijalima "CD Icon".

Svečana odeća kombinuje kaput od kašmira, sako, košulju, pantalone. Odevne predmete ističu detalji, koji su karakteristični za Diorov izuzetan stil, jer simbolišu prefinjenost.

Deo kolekcije sadrži i torbu od teleće kože u crnoj boji, kravatu od žakara ukrašenu logom Pari Sen Žermena, šal od kašmira, crni i tamnoplavi pojas.

Do sada je francuski fudbalski klub imao saradnju sa nemačkim modnim brendom "Huggo Boss".

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво