Čitaj mi!

Sicilija na Long Ajlandu – putujuća modna prikolica brenda Dolče i Gabana

Šarmantna prikolica u bojama Sicilije poznatog modnog brenda „Dolče i Gabana“ stigla je u mondensko letovalište Njujorčana, Hempton na Long Ajlandu. Ova neobična putujuća prodavnica nikada ranije nije viđena u ovom delu sveta.

Jedna od omiljenih i popularnih destinacija za letnji odmor Njujorčana je gradić Hempton u okrugu Safok na Long Ajlandu. Poznat po svojoj mondenskoj klijenteli, brend „Dolče i Gabana“ je odlučio da ponudi svoju letnju kolekciju prigodnu za uživanje na ovakvom mestu i to u pokretnoj prodavnici smeštenoj u prikolicu.

Prikolica je u stvari omaž živopisno ukrašenim konjskim ili magarećim zaprežnim kolima tipičnim za Siciliju, a cela kolekcija je prožeta istim motivima. „Dolče i Gabana“ je ljubiteljima njihovog brenda u letovalište dovezao komade odeće jarkih boja koje su pogodne za odlazak na plažu i uživanje na odmoru. 

Ne samo da će moderna sicilijanska pokretna prodavnica ponuditi čitav niz neverovatnih odevnih predmeta, već će biti organizovane i brojne manifestacije kako bi se dočarao duh sicilijanskog gostoprimstva.

broj komentara 0 pošalji komentar