Читај ми!

Miriše na 30.000 evra

Brend „Lalik“ je svoju tradiciju izrade kristala udružio sa franuskom umetnišću kreiranja parfema, pa je tako nastao neobičan parfem nazvan "Soleil Crystal Edition Extrait" . Pakovanje je luksuzno, a parfem je rakošnih mirisnih nota i staje 30.000 evra.

Parfem Soleil Crystal Edition Extrait je pakovan u bočicu izdašne zapremine od 1.500 mililitara, ali je napravljeno samo 20 numerisanih flašica koje su potpisali dizajneri Aleksandra Mone, Barbara Zobelen i Beni Lapouza.

Parfem je poseban ne samo zbog izuzetnog cvetno-voćnog mirisa već zato što je ručno oslikan zracima od 23,5-karatnog zlata i pravi je kolekcionarski predmet.

Impresivni miris ovog parfema dolazi od gornjih nota mandarine i pomorandže, badema, kardamona. Srednje note obeležile su kruška, kandirani badem, jasmin, karamela, mleko, kafa. Bazne note čine beli mošus, sandalovina i praline.

Cena jedne bočice ovog parfema je 30.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво