Читај ми!

Leto u boji „žalfija zelene“, žute i boje lavande

Bliži se leto, pa nije loše zaviriti u plakar i pogledati čime raspolažete od odevnih predmeta.Za predstojeću sezonu modni stručnjaci su već najavili dominaciju boje lavande, žute, ali i „žalfija zelene“, koja uvek deluje moćno i elegantno.

Prethodnu modnu sezonu obeležile su pastelne kremaste boje u nijansama peska, kapućina, boje kože i bele boje. Ovog leta biće popularna specifična pastelna nijansa zelene,„žalfija zelena", koja podseća na lekovitu biljku.

Pastelno zelena boja ide uz rastući trend baštovanstva, planinarenja i drugih aktivnosti na otvorenom koje su postale popularnije tokom pandemije. Ova nijansa zelene je obnavljajuća i regenerativna i podseća na prirodu.

Iako spada u hladne boje, lako se kombinuje sa skoro svim bojama i deluje luksuzno, jer nije napadna.

Žalfija zelena odgovara svim tonovima kože, a dobro se slaže uz teksas. Šta god da ponesete u ovoj boji, nećete pogrešiti, istakle su modne blogerke.

Druga popularna boja za letnju sezonu je bledo žuta, koja uvek podseća na sunce.Nijansa je blaga i seluje otmeno. Za one koji ne vole žutu odeću, svoju letnju kombinaciju mogu da osveže nekim detaljem u ovoj boji.

Ljubičasta boja ima u svojoj karti tonova puno nijansi. Jena se posebno izdvaja, boja lavande, lagana, vedra i razigrana. osvojila je sve simpatije.

Slavne dame koje vole ovu boju su vojvotkinja Kejt Midlton, Amal Kluni, Hadi Klum...

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво