Читај ми!

Veliki povratak – ružne čizme su ponovo svuda

Posle nekoliko godina u senci drugih modela obuće za hladno vreme, na ulice se vraćaju čizme brenda "Ugg", popularno nazvane ružne čizme. Dok to neki objašnjavaju mudrim marketinškim potezima proizvođača, sve je više onih koji podsećaju na uticaj pandemije koronavirusa i globalni trend okretanja ka neformalnijoj i udobnijoj odeći i obući.

Uprkos tome što nikada nisu potpuno iščezle iz naših života, najlepše ružne čizme bile su nekoliko sezona u zapećku.

Međutim, sa prvim hladnim danima 2020. godine potražnja za ovom obućom porasla je bez najave.

Blagi rast prodaje, koji je primećen još krajem oktobra, u godini u kojoj većina proizvođača odeće i obuće jedva da može da se održi u tržišnoj trci, to je bio znak da se za "Ugg" situacija ozbiljno menja.

Kako su nedelje odmicale, tako je i broj onih koji su želeli takozvane ugsice sve se više povećavao.

Razlozi za vraćanje ružnih čizama svih dubina u modu sigurno leže u marketinškim potezima proizvođača.

Među onima koji su popularizovali letnje proizvode sa etiketom "Ugg" – krznene papuče, bili su Serena Vilijams, Kardi Bi, ali i nekada veliki protivnik ružnih čizama Džastin Biber.

Ipak, sve je više onih koji veliki povratak ugsica pripisuju pandemiji koronavirusa koja nas je okrenula neformalnijoj i udobnijoj odeći i obući. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво