Читај ми!

„Guči“ opet prodrmao društvene mreže, ovog puta sa „naopakim“ naočarima

Poznati modni brend „Guči“ ponovo je bio predmet podsmeha na društvenim mrežama jer prodaju „naopake“ naočare za sunce za 470 funti.

U opisu ovog neobičnog artikla na sajtu italijanskog modnog brenda „Guči“, stoji da su naočare „nekonvencionalna interpretacija 'mačijih' ramova za naočare iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka; dizajn naočara je izokrenut tako da deluju kao da stoje naopako“. Ram i drške naočara napravljeni su od nekoliko slojeva crnog i belog acetata, ukrašenog sitnim cvetnim detaljima i logom brenda.

Ipak, mnogi kupci smatraju da je dizajn zbunjujuć, dok je jedan komentator čak i izjavio da mu je od ovih naočara „neprijatno“.

Jedan korisnik Tvitera je uz sliku naočara prokomentarisao: „'Guči', zašto ovo radiš?“, dok se drugi korisnik našalio „Ovi dizajneri su poludeli u karantinu“. Još jedan komentar glasio je „Pitam se da li su se u 'Gučiju' zapitali da li treba da naprave ovako nešto samo zato što im se može“.

S druge strane, mnogi drugi korisnici društvenih mreža uporedili su ovaj dizajn sa naočarama koje je nosio Denis Tejlor, legendarni igrač snukera iz osamdesetih godina. Prema jednom komentatoru, „Denis Tejlor je bio daleko ispred svog vremena, žao mi je, 'Guči'“. Još jedan komentator je dodao: „'Guči' je obično ispred svih ostalih kad je moda u pitanju, ali mogli smo da imitiramo stil Denisa Tejlora još pre trideset godina“.

Umešala se čak i britanska optičarska firma Speksejvers, podelivši sliku Gučijevog modela sa „naopakim“ naočarima zajedno sa komentarom „'Guči', moramo da razgovaramo“. Kasnije je ova kompanija na svom nalogu podelila fotomontažu slike naočara, na kojoj stoje „uspravno“, uz opis „Popravili smo ih“.

Ove neobične naočare nisu jedini artikal visoke mode koji je ove nedelje izazvao veliku zbunjenost među kupcima. Luksuzna robna kuća „Selfridžiz“ se našla pod paljbom na društvenim mrežama nakon što su stavili u prodaju jaknu napravljenu od recikliranih torbi britanske kraljevske pošte po ceni od 445 funti.

Pored ove jakne, „Selfridžiz“ je u saradnji sa studiom visoke mode „Alč“ izbacio i crni zimski prsluk po ceni od 400 funti, kao i cegere u dve veličine – manji, zeleni koji košta 70 i veliki crveni ceger po ceni od 80 funti.

Ova kolekcija naišla je na podsmeh od mnogih ljubitelja mode, ali i poštanskih radnika, pre svega zbog visokih cena. Jedan komentar je glasio „Ozbiljno? Ko će ovo da nosi?“, dok se drugi komentator našalio „Ma daj, sad sam stvarno sve video“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво