Читај ми!

Melanija glasala u „Gučijevoj“ haljini od 4.500 dolara

U skupocenoj „Guči“ haljini koja košta 4.500, američkih dolara u bež boji sa motivima štampanih lanaca, prva dama Melanija Tramp, supruga Donalda Trampa, glasala je na Floridi, u Rekreativnom centru „Morton“ u Palm Biču.

Predsednik i njegova supruga doneli su odluku krajem 2019. godine da promene mesto prebivališta i da se sa Menhetna presele na Floridu, u Palm Bič.

Tramp, koji je rođen u Kvinsu u državi Njujork, kao razlog preseljenja porodice naveo je „loš tretman političkih lidera grada i države".

"Mrzim što sam morao da donesem ovu odluku, ali kao predsednik, uvek ću biti tu da pomognem Njujorku i velikim ljudima Njujorka. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu", tada je napisao Tramp na svom Tviter nalogu.

Florida je jedna od nekoliko ključnih država u kojima se Tramp nada da će održati rezultate svoje pobede iz 2016. godine, uključujući Severnu Karolinu, Ohajo, Arizonu i Pensilvaniju.

Konačna anketa pred izborni dan u Americi pokazala je da Bajden ima minimalno vođstvo u šest država uključujući i Floridu, Arizonu, Mičigen, Severnu Karolinu, Pensilvaniju i Viskonsin.

Prva dama Melanija Tramp je vodila kampanju za svog supruga u Severnoj Karolini, gde je pohvalila podršku svog supruga vojsci, a govorila je i o pandemiji koronavirusa, napominjući da su demokrate plašile javnost strahom od vakcine.

Zbog toga je žestoko kritikovala Džoa Bajdena koji je u trci za predsednika Amerike i protivkandidat njenog supruga Donalda Trampa.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара