Nakit u nijansama kaleidoskopa i biseri u boji pistaća

Najnoviji rad Viktorije de Kastelan, direktorke odseka "Dior Jewelry", svet čini lepšim mestom sa novim kreacijama u kome ljubitelji nakita uživaju. Kolekcija nakita lansirana je u Šangaju, a u okviru nje predstavljene su ogrlice, narukvice, minđuše, prstenje

Novi rad Viktorije de Kastelan pomalo neobičan, jer su u njemu zastupljene sve dugine boje. Kolekcija koja nosi ime "Tie & Dior", inspirisana je tehnikom tie dye, jednim od najtraženijih trendova koja je reinterpretirana rukama umetnice, koja poseduje viziju koja podseća na kaleidoskop.

Kolekcija u sebi spaja obojeno drago kamenje, koje stvara snažan utisak koji daju kontrasti boja. Smaragdni prsten akcentovan je buketom pink safira, turmalina, rubina i bisera.

U okviru nove Diorove kolekcije naćiće se i interesantne minđuše sličnih materijala i dva bisera u boji pistaća.

„Kolekciju sam nazvala "Tie & Dior", jer volim da se igram sa bojama. Ideje same dolaze iz mog uma i deluju kao da su na šarenom papiru. U kolekciji mi je pomogla dizajnerka Marija Gracija. To nisu pravi kamenčići, već prototipovi koji deluju kao da su stvarni", istakla je Viktorija de Kastelan.

Viktorija de Kastelan kreira nakit već 20 godina za kuću Dior, ali je prvi put u kolekciji za 2021. godinu upotrebila bisere koji su dominantni.

Do sada je koristila različite vrste bisera, tahićanske, australijske i bojila ih neobičnim nijansama, kao što su pink, žuta, zelena.

broj komentara 0 pošalji komentar