Od Beba Jode, Avendžersa, Vini Pua do Mikija Mausa – nova linija Diznijevih maski za decu

Nošenje maski za lice u vreme pandemije koronavirusa je postalo uobičajena pojava, a kako bi mališanima olakšali da se naviknu na ovaj komad tkanine u kompaniji „Dizni“ su dizajnirali posebnu liniju maski za decu.

Nošenje maske na licu posle izvesnog vremena postaje neugodno kako odraslima, a pre svega deci. Zato su u kompaniji „Dizni“ pronašli rešenje kako da mališane privuku i olakšaju im nošenje maske.

Predstavila je novu liniju maski za lice za višekratnu upotrebu s likovima iz Diznijevih crtanih filmova od Vini Pua, Miki Mausa do danas aktuelnih Avendžersa. Maske su izrađene u tri veličine.

U „Dizniju“ obećavaju da će sav prihod od prodaje maski bidi doniran neprofitnoj organizaciji Medšer koja se bavi distribucijom medicinske opreme bolnicama.

Iz kompanije su saopštili i da će donirati milion maski za lice deci i porodicama u zajednicama koje su pod povećanim rizikom i kojima je to najpotrebnije, kao i organizacijama koje se bave sprečavanjem širenja koronovirusa. Već je doniran veliki broj maski u Njujorku, Kaliforniji, Floridi i Vašingtonu.

Predsednik kompanije, Edvard Park, kaže da se nada da će Dizni maske za lice olakšati porodicama napore da zaštite decu. Priznaje da nošenje maske deci može delovati zastrašujuće i neprijatno, ali to je jedini način da se zaustavi širenje virusa, i da se nada da će im ove maske olakšati da se navikunu.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво