Šišanje, farbanje, šatiranje u izolaciji? Ipak sačekajte svog frizera

Ne pokušavajte ovo kod kuće. Vodite se time ukoliko osetite neodoljivu potrebu da promenite frizuru dok sedite u izolaciji.

Ukoliko ne pripadate malobrojnoj grupi onih koji uspešno sami ili uz minimalnu pomoć nekoga od ukućana održavaju frizuru, bolje se držite podalje od farbi za kosu, preliva, blanševa, hidrogena, ali i makaza. 

Nema potrebe da nestrpljenje kasnije plaćate višemesečnim čekanjem da vam kosa poraste kao što će to morati neki od neiskusnih frizera iz snimka. 

Kada pomislite da je želja da promenite frizuru tako jaka da ne možete da joj se oduprete, pogledajte ponovo ovaj video-snimak, spustite polako makaze ili farbu za kosu, strpljivo sačekajte da opasnost od koronavirusa prođe i da vaš frizer otvori salon.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво