Verenički pirsing?!

U eri privatnosti rasute po društvenim mrežama, korisnici se utrkuju da osmisle što neobičniji način da proslave ili objave veridbu. Jedan od poslednjih trendova umesto prstena, nalaže verenički pirsing!

Neki parovi izbegavaju prstenje i odlučuju se za pirsing na domalom prstu, a ima i onih koji su na isti način zamenili burme.

Sve češće se na rukama devojaka koje se hvale na Instagramu da se svadba bliži, mogu videti kamenčići kakvi bi bili na vereničkom prstenju.

Postupak kojim se postavlja naziva se dermalni ili mikrodermalni pirsing. Reč je o „utiskivanju“ nakita u kožu koje je izvodljivo svuda na telu. Naravno, treba voditi računa o tome da na nekim mestima može da smeta. 

Takođe, treba pažljivo odabrati nakit koji se „ugrađuje“ jer se ne može, poput drugih pirsinga, promeniti lako. Razlog za to je tkivo koje okruži ovakav pirsing. 

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 27. mar 2018, 21:00) - anonymous [neregistrovani]

Kuda idemo

Bolesno, to jedino oni iz rijaliti programa mogu da rade u pocetku, a ostali ce malo kasnije.

(nedelja, 18. mar 2018, 18:45) - Дејан [neregistrovani]

Замена

Замењује се врло лако ако се одабере прави имплант. Има имплантате са навојем па се горњи део са цирконом, или шта се по жељи носи, завије и мења по вољи. Други начин, који је описан у тексту, је такозвани Скиндајвер (Skindiver) који је једноделни и он може само да се извади као цео.
Ове врсте имплантата и пирсинга се производе и у Србији.