Читај ми!

„Stefan Nemanja“ prvi studijski album u izdanju PGP RTS

Muzičari Nemanja Savić i Stefan Kovačević, članovi muzičkog sastava „Stefan Nemanja“ publici su se najpre predstavili singlom „Rođen sa slomljenim srcem“, avgusta 2020. godine. Dve i po godine kasnije, kreirali su i snimili dovoljno kompozicija za istoimeni studijski album koji je objavio PGP RTS kao digitalno izdanje.

Nemanja i Stefan se poznaju od studentskih dana i mada su publici poznati kao članovi drugih bendova, oduvek su želeli da stvaraju u tandemu.

Stefan Kovačević je u bendu "Forever storm" iz Kragujevca ali si i gostujući vokal i gitarista mnogih drugih sastava i muzički producent "Blacksmith Music" studija. Nemanja Savić je dugogodišnji član benda „Neverne bebe“ gde je prateći vokal, gitarista i perkusionista, ali i lider i pevač muzičkog sastava „Atlantida“.

Neke od pesama na novom albumu su predstavljali kao singlove i spotove, pa publika već zna i voli i pesmu Rođen sa slomljenim srcem, posvećenu deci rođenoj sa srčanom manom, zatim pesme Hodam po ivici, Poslednji ples, a znamo i za pesmu Karavan, koja je oda vremenu kada se kultna emisija Hit 202 Radio.

Povodom Dana zaljubljenih, za sve zaljubljene i u ljubavi nedavno su objavili i pesmu Ona.

Album Rođen sa slomljenim srcem je PGP RTS objavio na svim vodećim svetskim platformama za digitalnu distribuciju muzike.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво