Читај ми!

Partibrejkersi u četvrtak slave 40 godina rada koncertom na Sajmu

Velikim koncertom na Beogradskom sajmu, 22. septembra, „Partibrejkersi“, zajedno sa publikom, obeležavaju jubilej od četiri decenije rada. Publika je tu, mi smo tu i biće sve super – poručuje Zoran Kostić Cane.

Četrdeset godina postojanja „Partibrejkersi“ proslavljaju radno – koncertom na Sajmu u Beogradu, u četvrtak.

Frontmen benda Zoran Kostić Cane kaže da su spremni: „Mi smo na turneji, u treningu. Samo da ima energije i zdravlja. Publika je tu, mi smo tu i biće sve super“.

Za četiri decenije promenilo se dosta toga. „Svi smo ostarili, okolnosti u kojima delujemo su se promenile, sad da li nabolje ili nagore... Putujemo kroz vreme, publika se obnavlja, nije gerijatrija, dolaze mladi od sedam-osam godina do ljudi od 70 godina“, navodi Cane.

Prema njegovoj oceni, lepo je biti u rokenrol bendu i podeliti sa ljudima tu muziku, a i imati u publici i tate i mame i njihovu decu istovremeno.

„Ne znam da li bi iko rekao pre toliko vremena da ćemo da ostanemo na okupu toliko. Čitava karijera 'Partibrejkersa' se radi tako da sve ide usput, u sadejstvu sa životom, uvek su bile i neke nepredviđene okolnosti. Bogu hvala na svemu tome“, objašnjava Cane.

Pevač priznaje da uvek ima tremu: „To je pitanje odgovornosti: nemoj da zaboraviš tekstove, pazi šta im govoriš i imaj snage i mudrosti da budeš dobar, da budeš za njih sve te večeri“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво