Читај ми!

Zavirili smo na izgradnju Belgrade Beer Festa – evo kako teku radovi

Devetnaesti Beogradski festival piva počinje 18. avgusta, a pripreme su u punom jeku – organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone, a kako će to zapravo izgledati,saznali smo na licu mesta na Ušću, gde je već postavljena glavna festivalska bina duga pedeset metara i polako se izvode poslednje pripreme pred otvaranje festivalskih kapija u četvrtak u 18 časova.

Ranije je već najavljeno da će festival biti podeljen na dve zone – Cloud zonu, gde je ulaz slobodan celo veče, te muzičku zonu, gde će besplatno moći da se uđe do 19.30, a nakon toga se ulazi uz konzumaciju u iznosu od 590 dinara, što je iznos dva vaučera, koji će u toku večeri moći da se zamene za piće na posebno označenim zamenskim mestima na festivalskom prostoru. Po rečima direktora "Skymedia Group", Radomira Papovića, u pitanju su izmene koje će unaprediti doživljaj posetilaca na festivalu:

„Beer Fest je megadogađaj, na koji dolazi ogroman broj ljudi. Na muzičkoj zoni u fokusu će biti visok kvalitet zvuka i audio-vizuelnog doživljaja, imamo izvanredne izvođače koji će, verujemo, imati prilike da zasijaju jer smo im obezbedili sve uslove za visokoprofesionalne nastupe“, navodi Papović.

Cloud zona će biti posvećena najširoj festivalskoj publici, koja dolazi porodično, da iskusi nešto novo i lepo se provede. S tim u vezi, osmislili smo festival tako da bude u potpunosti podređen potrebama svih publika i iako su ljudi za sad rezervisani ili skeptični kad su u pitanju navedene izmene, pozivamo ih da dođu u četvrtak na Ušće, lepo se provedu i sami se uvere u visoku funkcionalnost i odličan ugođaj na Beer Festu“, dodaje direktor "Skymedia Groupa".

Kapije Belgrade Beer Festa biće otvorene od četvrtka, 18. do nedelje, 21. avgusta od 18 do 3 sata posle ponoći i tokom četiri dana festival će ugostiti brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde kao što su Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i „Instruktori“, „Hladno pivo“, Konstrakta, Senida, Masimo Savić, "Nipplepeople", „Psihomodopop“, "Love Hunters", "E-play", Blaža i „Kljunovi“, DLM, "Queen" Real Tribute, „Bijelo dugme“ tribute, „Atomsko sklonište“ i brojne druge.

Organizatori su najavili produkcijski spektakl sa bezmalo 800 metara kvadratnih LED ekrana, najsavremenijim LEO ozvučenjem, te brojnim sadržajima kao što su Beer market i Craft Beer Land sa preko 300 etiketa piva, Moto Platz (sa osebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom kastom i oldtajmer motora, tatu studijom itd), Intergalactic Diner Foodland, Silent disco bina, luna park, panorama baloni, Bioxgn selfi toranj visok 17 metara sa kog će posetioci moći da naprave najbolji selfi ikada, Elektro zona by Tuborg...

Sve informacije o ulazima, prevozu na festival, kupovini pića, mapa i pravila ponašanja na festivalu dostupni su na sajtu Belgrade Beer Fest.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво