Читај ми!

U Vrnjačkoj Banji počinje jubilarni "Lovefest"

U Vrnjačkoj Banji počinje 15. jubilarni muzički festival "Lovefest" koji će trajati do nedelje, a izvođači će nastupati na pet bina. Ulaznice su gotovo rasprodate, a prvi posetioci već su stigli.

Poznati svetski di-džejevi, grupe „Bogradski sindikat“, „Hladno pivo“, Kanda, Kodža i Nebojša, Senida i još oko dve stotine izvođača nastupiće na 15. "Lovefest"-u. Dan pred otvaranje, prvi posetioci razapeli su šatore u festivalskom kampu.

„Ovo je prvi put da sam na 'Lovefest'-u, tako da nisam ni siguran šta zapravo da očekujem, ali očekujem da će da bude dobro. Mislim, video sam reklame, tako da svake godine je bio baš izuzetno dobar provod i ne očekujem ništa manje ni ove godine“, kaže Nemanja Mitrašinović, iz Užica.

„Ovde sam već treći put na 'Lovefest'-u. Volim kampovanje i rekoh, hajde da vidim kako je na festivalu kampovati. Pa kao i uvek, dobru zabavu, zezanje, lep provod i ljubav pre svega“, navodi Ognjen Petrović, iz Beograda.

Mesta u privatom smeštaju gotovo da više nema, dobro su popunjeni i hoteli. Do kraja vikenda na Vrnjačkoj promenadi uglavnom će šetati mladi.

„Moj drug ide već dve godine. Pričao mi je njegova iskustva i nadam se da će i meni biti kao i njemu“, nada se Čedomir Milković, sa Brezovice.

Njegov drugar, Dejan Mačak, kaže da je došao da sluša „Zicer“ i di-džejeve, posebno Marka Korola.

Prva žurka zakazana je u četvrtak u podne na Olimpijskom bazenu, gde je takozvana H2O bina. Na glavnoj festivalskoj lokaciji program počinje u 21 čas.

„Očekuje nas otvaranje na 'Live' bini. Tada će nastupiti Kanda, Kodža i Nebojša. Odmah posle njih imamo 'Hladno Pivo' na istoj bini, a posle toga nas očekuju ovde na glavnoj bini Deni Telangrija i Kolš. Zatim u naredfnim danima imamo Fola Mura, Džejmi Džonsa, Marka Karolu i Džozegfa Kaprijatija, zaista velika svetska imena elektronske scene. Tako da očekujemo da nas svi posete i da svi uživamo zajedno“, kaže Milica Pešterac, pi-ar Festivala "Lovefest".

Ulaznice za "Lovefest" su gotovo rasprodate, ali će manji kontigent biti dostupan pred početak festivala.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи