Читај ми!

Jelena Tomašević: Nastup sa Bočelijem je ogromna sreća i blagoslov

Posle 17 godina od kada je na koncertu Andree Bočelija u Beogradu pomislila kako bi bilo zapevati sa ovim čovekom, Jeleni Tomašević se želja ispunila i 22. jula će imati priliku da mu se pridruži na sceni na platou ispred Geozavoda.

Organizatori „Belgrejd river festa“ poslali su snimke Jelene Tomašević Andrei Bočeliju i kako sama priznaje, gostujući u Beogradskoj hronici, bila je srećna zbog same činjenice da je njena muzika došla do tako veličanstvenog umetnika.

„Sreći nije bilo kraja kada su on i njegova muzička ekipa odlučili da nastupim na koncertu uz njega. Bukvalno smo skakali od sreće i Ivan, i Nina i ja“, otkriva Jelena.

Dve numere će izvesti u duetu, a jednu numeru će Jelena otpevati sama. Jedino što se zna to je da će zajedno izvesti jedan od najvećih svetskih hitova, Vivo per lei, koji je Bočeli snimio sa poznatom italijanskom pevačicom Đorđom.

„Imam uzbuđenje i ogromno poštovanje. I nekako, ogromnu odgovornost da dostojanstveno ispunim svoj zadatak. Probe su već počele, a prvi put ćemo pevati zajedno u petak“, otkriva naša poznata pevačica.

Osim priprema za veliki nastup sa Andreom Bočelijem, Jelena Tomašević je objavila dve verzije iste pesme. Darko Dimitrov je kompozitor i aranžer pesme i odlučio je da napravi baladu i bržu verziju.

„Baladu sam izvela na festivalu 'Skale' u Herceg Novom i odlučila da snimim spot za nju koji je danas pušten na mom Jutjub kanalu“, navodi gošća Beogradske hronike i najavljuje novi album.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво