Читај ми!

Nastup Andree Bočelija u Beogradu – božanska osećajnost anđeoskog glasa

Najvoljeniji tenor sveta Andrea Bočeli nastupa 22. jula u 21.30 na platou Geozavoda u Beogradu. Specijalno za njega napravljena je bina u najatraktivnijem delu Beograda, a koncert će slušati 3.500 ljubitelja muzike.

Andrea Bočeli će nastupati u pratnji Simfonijskog orkestra RTS-a, a naša Jelena Tomašević će imati priliku da sa slavnim tenorom otpeva nekoliko pesama. Koncert programa predstavio je Vuk Žugić, kulturni ambasador „Belgrejd river festa“.

„Slušaćemo Andreu Bočelija, velikana svetske muzičke scene, za koga možemo slobodno reći da ima glas anđela u biću svetlosti. Svetionik pravih i trajnih muzičkih vrednosti koji će se predstaviti u najlepšim operskim svetskim arijama velikana svetske muzičke istorije, Verdi, Belini, Pučini, iz opera Toska, Norma. Čućemo sve ono što će pružiti mogućnost velikanu svetske muzičke scene Bočeliju da nam predstavi, bogatstvo, raznovrsnost i božansku osećajnost svog glasa koji osvaja celi svet“, naglašava Vuk Žugić.

Koncert se održava na platou kod Beograda na vodi, na pozornici koja će biti na nivou najvećih svetskih bina.

Ističe da je ono što velikane odvaja od ostalih božanska dimenzija njihove umetnosti. To su velikani koje traži ceo svet, a mi smo ponosni da je u svoju svetsku turneju Bočeli uvrstio i Beograd i Srbiju.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи