Читај ми!

MVA2021: Najbolji spot za pesmu „Krindž“, a „Rokenrol posle rokenrola“ najbolji rok spot

U izuzetno jakoj konkurenciji od više stotina video-radova, stručni žiri i publika na sajtu festivala "Muzzik Video Awards 2021" odabrali su najbolje u 17 kategorija za nagrade.

Muzička industrija se polako vratila na noge, a odabrane su pesme, čiji će spotovi ostati zapamćeni kao oni koji su obeležili jednu od najizazovnijih godina. Osim prestižnih titula, laureati MVA2021 su kao nagrade dobili „fender“ gitare - uručeno ih je čak 18!

Glavnu nagradu festivala MVA2021 i nagradu u kategoriji „Glavna uloga“ osvojio je spot za pesmu Krindž grupe Stereo banana iz Niša. 

Rokenrol je besmrtan, zato i kad mislite da mu je došao kraj setite se – Rokenrol posle rokenrola (PGP RTS i Jugoton Kroacija rekords,2021). „Artan Lili“ i Cane poneli su titulu pobednika u konkurenciji „Spot rok pesme“.

„Veoma smo ponosni na nagradu za Naj rok video, koja je došla kao kruna saradnje sa Zoranom Kostićem Canetom i režiserom Miodragom Cicovićem. Sam naziv pesme Rokenrol posle rokenrola, označava nastavak beskompromisne borbe u kreiranju kvalitetnih kulturnih sadržaja, čemu je grupa 'Artan Lili' stremila od samog početka. Verujem da će nam ova nagrada značiti dodatni podstrek da i u budućnosti nastavimo naš rad nesmanjenom žestinom“, kaže za sajt RTS-a frontmen benda „Artan Lili“ Bojan Slačala.

Ovogodišnje izdanje festivala MVA2021 je publici ponudilo neka nova imena i ukazao na sjajne izvođače, koji uspešno „plivaju“ i u andergraund vodama, iako zaslužuju mejnstrim pažnju.

Kao gledaoci, odnosno slušaoci, nismo dobili samo pesme i video-spotove. Dobili smo priče – na stotinu njih. Sa nekim smo se poistovećivali, a zahvaljujući drugima, zavirili smo u neke sasvim nepoznate univerzume.

„Ovogodišnja konkurencija je na savršen način prikazala raznolikost i vitalnost regiona jugoistočne Evrope. Na svakom kraju, nalazi se početak. Kraj ovogodišnjeg MVA festivala označava novi početak za mnoge sjajne muzičare. Ovo je svojevrsni 'restart'“, poručuju organizatori festivala, tim redakcije Muzzik.tv

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи