Читај ми!

Ajron mejden nastupa u Beogradu – tri generacije ljubitelja dobrog zvuka stigle iz Paraćina

Udruženje penzionera iz Paraćina organizovalo je za svoje članove besplatan prevoz na koncert grupe „Ajron mejden“ u Beogradu. Vest je samo na prvi pogled čudna, ali obožavaoci imaju godina koliko i zvezde na pozornici. Možda i manje. U autobusu koji je krenuo iz Paraćina ka Beogradu su tri generacije, ljubitelja tvrđeg zvuka.

Koncert koji će obeležiti 2022. godinu u Beogradu, tako su muzički spektakl legendarnog britanskog benda "Ajron mejden", najavljivali mediji još u decembru 2021. godine. Njihov šou videlo je do sada više od dva miliona ljudi širom sveta, a večeras će biti pred Beograđanima, ali i mnogobrojnim ljubiteljima hevi metala iz cele Srbije, koji su već u popodnevnim satima počeli da se okupljaju ispred Arene.

Penzionerska organizacija napravila je odavno spiskove. Interesovanje je bilo veliko, pa su osim penzionera u Beograd došla i njihova deca i unuci. Tri generacije na istom mestu sa zajedničkom željom da uživaju u spektakularnom nastupu grupe, koju oni stariji obožavaju od njenog osnivanja, kada su imali dvadesetak godina.

"Ajron mejden" je poslednji put svirao u Srbiji 2014. godine, na Kalemegdanu pred oko 12.000 ljudi, pa će ovaj koncert biti za mnoge jedinstvena prilika da prvi put čuju njihove nove pesme uživo.

„Ulaznice za fan pit su rasprodate, za samo deset dana.Montaža bine je počela jutos u šest časova", istakla je Anja Zelić, organizator koncerta.

Najpoznatiji hevi metal sastav na svetu uvrstio je Beograd u svoju turneju, koja je počela 22. maja u Zagrebu. Čast da uživaju u njihovoj muzici imaće narednih dana i žitelji mnogih većih evropskih gradova.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи