Читај ми!

Kiki Rahimovski nastupa na Beogradskom proleću; koncert Parnog valjka mu je bio čudan bez oca

Kristijan Kiki Rahimovski odrastao je u muzičkoj porodici, ceo život je upućen na muziku, i danas važi za jedan od najboljih vokala novije generacije u Hrvatskoj. Ovih dana je iz Zagreba došao u Beograd, kako bi završio rad na novoj pesmi, kojom će se predstaviti publici „Beogradskom proleću", festivalu koji se održava 29. aprila uz direktan prenos na RTS-u.

Pre nekoliko dana, pred više od 17.000 ljudi u zagrebačkoj Areni, održan je koncert posvećen Kristijanovom ocu, Akiju Rahimovskom, frontmenu Parnog valjka.

Kristijan je sa muzičkim sastavom učestvovao na koncertu, a nastup su doživeli veoma emotivno – i publika i muzičari na sceni.

„Proslavili smo, hajde da kažemo, njegov život na način na koji bi moj tata to volio, mislim da je bilo i više od 18.000 ljudi. Bila je to velika čast, nikome nije bilo lako te večeri. Bilo je čudno… Parni valjak bez mog oca, a opet, sva ta ljubav koju je moj otac davao kroz pjesmu,  vratila se evo za ljude koji su došli i to podržali", rekao je, gostujući u Jutarnjem programu, Kristijan Rahimovski.

Za pesmu sa kojom će nastupiti na festivalu „Beogradsko proleće" kaže da ima ljubavnu poruku.

„Velika je čast nastupati na revitaliziranom ‘Beogradskom proljeću' i jako se radujem tome", dodao je muzičar.

Pre oko dve godine, Rahimovski je objavio album pod nazivom Stopala, a sada privodi kraju novi album, na kome će se naći i pesma Atlantida kojom se predstavlja na Beogradskom proleću.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво