Читај ми!

„Rokenrol posle rokenrola“ – novi singl i spot grupe „Artan Lili“

„Rokenrol posle rokenrola“ je ime novog singla i spota grupe „Artan Lili“ (PGP RTS). Kao gost u pesmi se pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe "Partibrejkers".

Video-spot je delo režisera Miodraga Cicovića. Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

„Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi, od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene. Mogu samo da kažem da je saradnja sa Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme 'budi rokenrol posle rokenrola' vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu“, poverio je frontmen benda „Artan Lili“, Bojan Slačala.

Premijerno predstavljanje singla i spota „Artan Lili“ ft. Cane Rokenrol posle rokenrola realizovano je 27. decembra u medijskom sistemu Radio-televizije Srbije (RTS1, RTS3, RTS Muzika, RTS Internet portal, Radio Beograd 1, Radio Beograd 202, internet radio RTS Rokenroler na platformi RTS Planeta), kao i na Jutjub kanalu PGP RTS-a i grupe „Artan Lili“...

Inače, ovo je šesti singl sa predstojećeg studijskog albuma III, koji će biti objavljen iduće godine (PGP RTS). Prvih pet singlova i spotovi (Maca, Oud, Foliram, Pedana i Priča), predstavljeni su decembra 2019. godine, takođe na neobičan način – uzastopnim premijerama u medijskom sistemu RTS-a, pet dana zaredom.

Ostale pesme i spotovi sa gostima grupe „Artan Lili“, biće predstavljene uskoro.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво