Читај ми!

Jelena Tomašević peva ono što bi mnogi poželeli: Sve ispočetka

Jelena Tomašević očekuje da će na prednovogodišnjem koncertu u Kombank dvorani 22. decembra biti jedinstvena razmena energije, ljubavi i pesme.

Gostujući u Beogradskoj hronici, Jelena Tomašević napominje da nije obećala da će na predstojećem koncertu u Kombank dvorani 22. decembra pevati samo vesele pesme, već da je ovaj period izolacije u kojoj živimo više od godinu i po dana uticao na to da su svi singlovi koje je objavljivala bili veseli.

„Tako i ova pesma Sve isočetaka, tako i pesma iz prošle godine, Diraj mi usne, koja je u flamenko stilu. Nekako sam želela te ritmične pesme kako bih dala podršku i publici koja voli da me sluša, a negde sam i samu sebe ohrabrivala da će biti sve u redu“, dodaje poznata pevačica.

Inače, Jelena Tomašević je nedavno dobila priznanje za najslušaniju pesmu na radio stanicama i priznaje da su joj takve nagrade važne, ali da nisu presudne za karijeru i za put koji dosledno gradi godinama.

„Ova mi je naročito draga zato što sam je primila od kolega i od zvaničnih institucija i posle nekoliko godina za pesmu Radio svira za nas sam dobila nagradu kao najemitovaniju interpretaciju u redu tih najslušanijih pesama“, kaže Jelena Tomašević.

Evidentno je da od početka karijere ima svoj stil i način pevanja i odevanja i sa uspehom  uspeva da se odupre svim uticajima estrade. Ističe da je doslednost ključ, ali i to da ako se i uzima nešto od trenda, treba da bude u skladu sa ličnošću i karakterom pevača, jer bi u suprotnom bili smešni.

„Nije sve za svakoga“, naglašava gošća Bogradske hronike.

Koncert u Kombank dvorani je planiran za 22. decembar i Jelena se nada da će sve biti u redu što se tiče epidemijske situacije i da će uspeti da ga održi.

„Mislim da je ovaj koncert 22. decembra, ne samo što je prednovogodišnji, nego što je baš u ovom trenutku i da će biti jedna razmena energije, ljubavi i pesama i da će nam svima biti na korist, i meni kao izvođaču i onima koji dođu, kako volim da kažem, u Dom sindikata“, naglašava sagovornica Ane Manojlović.

Najavljuje i da će biti novih pesama i da se upravo vratila iz Ljubljane gde je sa Majom Sar i Mahirom Sarihodžićem snimala nove pesme. Otkriva i da za sada ne planira da se preseli u Rusiju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво