Читај ми!

Bubnjar „Rolingstonsa“: Idite bez mene na turneju, obožavaoci ne zaslužuju odlaganje

Čarli Vots, bubnjar legendarnih „Rolingstongsa“, propustiće američku turneju benda kako bi se oporavio od medicinskog zahvata.

Portparol muzičara rekao je da je procedura prošla uspešno, ali da će 80-godišnjem muzičaru biti potrebno više vremena da se oporavi.

Popularni „Stonsi“ planiraju da nastave turneju u Sent Luisu 26. septembra.

Vots je rekao da ne želi da njegov oporavak dalje odlaže turneju, tokom koje bend treba da nastupi u nekoliko gradova, poput Dalasa, Atlante, Los Anđelesa i Las Vegasa.

„Prvi put u životu sam omašio tajming. Radim naporno da se vartim u formu, ali sam morao da prihvatim savet stručnjaka da će za ovo biti potrebno neko vreme“, objasnio je bubnjar.

„Nakon sve patnje uzrokovane kovidom, zaista ne želim da se naši obožavaoci, koji su već kupili karte, razočaraju još jednim odlaganjem ili otkazivanjem. Zato sam zamolio mog prijatelja Stiva Džordana da me zameni“, istakao je Vots.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи