Читај ми!

Paul Kalkbrener na „Egzitu“ snimio specijalan spot, video-dnevnik vraćanja normalnom životu

Paul Kalkbrener je posetiocima jubilarnog„Egzita“ priredio najenergičniji nastup do sada, koji je poseban ne samo po tome što mu je prvi posle 18 meseci, već i zato što je na jubilarnom 20. izdanju festivala snimao spot za svoju novu pesmu „Si Soy Fuego“. Objavljeni spot je zamišljen kao svojevrstan video-dnevnik vraćanja normalnom životu, a ne zna se da li je to bilo više potrebno velikom Kalkbreneru ili publici.

U novom spotu Paul Kalkbrener je odabrao da pokaže svoju ogromnu sreću zbog vraćanja nastupima uživo, a čast da takvom izvođenju prisustvuju imali su posetioci ovogodišnjeg „Egzit“ festivala.

Optimistična poruka pesme Si Soy Fuego (Da, ja sam vatra) ide rame uz rame s Kalkbrenerovim prepoznatljivim entuzijazmom prema muzici, a spot neodoljivo podseća na kadrove iz kultnog filma Berlin Calling u kojem je imao glavnu ulogu.

Paul je i ovog puta širio svoju nezaustavljivu i detinju energiju. Od trenutka kada je bos ušetao u hotel u Novom Sadu, neverovatno dobro raspoložen, moglo se osetiti da će nastup na „Egzitu“ biti nešto posebno, što se moglo i videti kada je nakon 18 meseci bez nastupa konačno stao pred desetine hiljada fanova.

„Egzit“ je obožavaocima širom sveta omogućio i da zavire u ono što Kalkbrener sprema u bliskoj budućnosti, pošto je na „Dens areni“ premijerno pustio osam novih pesama.

Noć u kojoj je stao za pult ove fascinantne bine, i nakon godinu i po dana svojom magijom dodirnuo desetine hiljada poklonika, ostaće zauvek zabeležena u njegovom novom videu, kao neverovatna eksplozija ljubavi i energije najvećih i najvernijih festivalskih fanova iz celog sveta, koji su se okupili na Tvrđavi bez obzira na sve neizvesnosti oko otkazivanja putovanja i drugih prepreka. Potreba da nakon toliko vremena, budu zajedno, ponovo ih je ujedinila, kroz snagu njegove muzike.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво