Читај ми!

Veliko pomirenje: Članovi Bekstrit bojsa i Ensinka napravili „tim iz snova“, Bek-Sink

Tokom ere rivalstva boj bendova kasnih devedesetih i ranih dvehiljaditih, nije bilo pitanja važnijeg od toga da li ste u taboru „Bekstrit bojsa“ ili taboru „Ensinka“. Od 2021. godine obožavaoci više ne moraju da biraju, jer je u Los Anđelesu objavljeno veliko pomirenje.

Članovi „Bekstrit bojsa“ (Backstreet Boys), Ej Džej Meklin i Nik Karter, udružili su se sa Džoijem Fatonom i Lensom Basom iz „Ensinka“ (NSYNC) kako bi napravili super boj bend „Bek-Sink“.

„Baš je zanimljivo da nas četvorica radimo nešto zajedno, što nikada do sada niste videli“, rekao je Fatone za Verajeti, kako prenosi Ju-Es tudej. „Fanovi BSB-a su veoma lojalni, pa idemo! Razumemo – nekim ljudima se sviđao jedan ili drugi bend u to vreme, ali sada je u redu da im se sviđa i jedno i drugo“, dodao je Karter. „Bolje ikad nego nikad, zar ne?“.

„Bek-Sink“ je debitovao 18. juna u Los Anđelesu nastupivši na događaju nazvanom Bingo ispod zvezda (Bingo Under the Stars) u okviru Prajda.

„Ovo nam je bio prvi nastup, nadam se prvi od mnogih, kao 'Bek-Sink'“, kaže Meklin u video-snimku na Tik-toku objavljenom u subotu uveče. „Želim da se zahvalim svom bratu Niku Karteru i mojoj dvojici usvojene braće, Džoiju Fatoneu i Lensu Basu“.

„Bek-Sink“ je izveo „Ensinkov“ hit Bye Bye Bye i hit „Bekstrit bojsa“ I Want It That Way sa autentičnom koreografijom, i mada bi „moglo zvučati ludo“, prema Meklinu „Bek-Sink ne laže!!!“.

„Nastupali smo. Možda bi trebalo da napravimo supergrupu i turneju i izdamo album“, rekao je Karter za Verajeti. Meklin je dodao: „Već dugo se ovo sprema. Svi su želeli da učinimo nešto zajedno, a sada smo se okupili za neverovatan cilj“.

„Bek-Sink“ je takođe otvoren i za prijem ostalih članova, i ostavili su otvorenu mogućnost da se i Džastin Timberlejk pridruži njihovoj zabavi.

„Obožavaoci i dalje žele da vide 'Bekstrit'/'Ensink' na turneji, ali onda moramo da se okupimo sva desetorica“, rekao je Meklin. „To je jedini način da to uspe“.

Prvobitnu postavu „Bekstrit bojsa“ činili su Meklin, Karter, Haui Dorou, Kevin Ričardson i Brajan Litrel, a u „Ensinku“ su bili Džastin Timberlejk , Lens Bas, Kris Kirkpatrik, Džoi Faton i Džej Si Šase.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво