Читај ми!

Željko Vasić: Ako nema interakcije s publikom - koncert je propao

Koncert Željka Vasića najavljen je u novom terminu. Zakazan je za 13. jun u 19 sati.

Pop pevač Željko Vasić, nastupiće u Kombank dvorani na koncertu pod imenom „Klavir, vi i ja".

„Sam naziv govori o jednom intimnom koncertu, nemavelikog benda iza i vrlo je specifičan. To je, kako bih rekao, najkvalitetniji vid nastupa", rekao je, gostujući u Beogradskoj hronici, pevač Željko Vasić.

Kaže da na nastupima voli interaciju sa publikom i da smatra da je koncert propao ako „se ne ostvari komunikacija sa publikom".

„Hvala bogu, svaki put je ostvarim i svaki put kada treba da se završi koncert, to se produži", dodao je Vasić i naglasio da, posle perioda zatvaranja zbog pandemije, ipak treba malo vremena za povratak u rutinu jer „nije bilo nastupa godinu dana".

„Strepim, imam veliku želju da se vratim na binu i to mi nedostaje, to je moj životni poziv", rekao je Željko i priznao da još ne zna kojom pesmom će početi nastupajući koncert.

Koncert je limitiran za posetu 500 ljudi i biće poštovane sve zaštitne epidemijske mere.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво