Читај ми!

Voditeljka Evrosonga četvrta članica Uraganki

Poznata jutjuberka Niki de Jager jedna je od voditeljki ovogodišnje Pesme Evrovizije, a između probi i nastupa Niki otkriva gledaocima šta se dešava oko bine i iza nje i intervjuiše učesnike.

Osim što je internet zvezda, Niki je nedavno priznala da je transrodna osoba i da je do svoje 19. godine bila muško.

Njena specijalnost na ovogodišnjem „Evrosongu" su kratki intervjui sa učesnicima, a poslednji je vodila sa našim „uragankama“, koji je počela pohvalama na njihov izgled.

„Gospode, ne mogu da verujem koliko ste lepe“, rekla je Niki.

Sanja, Ivana i Ksenija su kod Niki došle pune utisaka pravo sa druge probe.

„Zadivljene smo binom. Divno je vratiti se nazad na Evrosong“, rekla je Ksenija, a nakon toga su devojke govorile o pesmi Loco, Loco. „Pesma je zabavna, energična i seksi“, dodala je Sanja, rekavši da ju je napisala za 15 minuta.

Niki je zanimalo kako izdržavaju da plešu u visokim štiklama, na šta su devojke odgovorile da nije lako igrati i pevati u njima, ali da su mnogo vežbale za ovaj nastup.

Nasmejana voditeljka pohvalila im je i šminku, a onda su sve zajedno primetile da imaju šljokice, na šta je Niki dobacila: „Ja sam četvrta članica“.

Uraganke nisu mogle da se slože kojoj bi drugoj zemlji dale 12 poena, a na pitanje koga vide kao najveću konkurenciju rekle su da na „Evrosong“ nisu došle da se takmiče, već da šire ljubav.

„Obožavamo kad smo na bini i veoma smo zahvalne što smo ovde“, rekla je Ivana.

Niki ih je ponudila sa holandskim kolačima za koje je rekla da su veoma ukusni, a devojke su se na kraju intervjua i lično u to uverile.

 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво