Čitaj mi!

Nikola Čuturilo - novi singl "Sanjam te", koji najavljuje album "Priče iz depoa"

Jedan od izuzetnih muzičara srpske rok scene, svestranog stila i individualnosti, poznati gitarista grupe „Riblja čorba“. Svoju uspešnu solo karijeru neguje od kraja 80-tih, a njegove pesme krase albume naših renomiranih rok muzičara, kao što su „Ju grupa“, „Kerber“, Dejan Cukić

Nikola Čuturilo objavio je novi singl „Sanjam te", kojim najavljuje i novi album. Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, rekao je da će do kraj godine izaći album „Priče iz Depoa", posle punih devet godina.

„Pre toga bio je studijski album,Tu i sad, 2012. godine, a u međuvremenu je bila kompilacija Neko kao ja. Godine 2012. izašla je i kompozicija Sanjam da je bolje, rekao je Nikola Čuturilo.

Ističe da su albumi danas zbirka singlova i nepisano pravilo je, koliko sam shvatio, da se objavi nekoliko singlova, da bi se zainteresovani ljudi informisali o sadržaju albuma.

„Posle dužeg vremena imam tri-četiri ljubavne pesme, nikada ih nisam pisao ciljano i po narudžbini, ali sada su mi se dogodile", rekao je Nikola Čuturilo.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">