Читај ми!

Lena Kovačević: Crni leptir je moja krvna grupa

Pre nekoliko dana Lena Kovačević je objavila novi singl, pod nazivom „Crni leptir“. Ova pesma je drugačija od ostalih sa albuma koji je u pripremi. Istovremeno, Lena je sve popularnija u Turskoj, njeni intervjui i fotografije su objavljeni na naslovnim stranama nekoliko magazina.

Jedan Crni leptir sluša se sve više ovih dana. Nije u pitanju obrada rok hita iz sedamdesetih godina već novi singl Lene Kovačević. 

„Mi smo negde sad u toku završetka albuma Kafe gde imamo sasvim različite pesme i meni se to mnogo dopada. Ovo je jedna, po senzibilitetu zaista drugačija pesma i totalno je moja krvna grupa. Volim kad se to dogodi jer to je neka magija koja ne može da se objasni, više može da se čuje“, priča poznata pevačica.

Pesma Crni leptir snimljena je veoma brzo. Autori muzike su Darko Dimitrov i Emina Jahović, tekst je takođe pisala Emina, a Dimitrov je bio zadužen i za produkciju i aranžman.

Ovaj autorski duo stoji i iza hit pesme Cafe koja je postigla uspeh i na međunarodnoj sceni.

Mnogima je prva asocijacija na naziv dobro poznata pesma iz prošlog veka. Govoreći o sličnosti između Crnih leptira različitih generacija, Lena je istakla da je veliki obožavalac „Ju grupe“.

„Kada smo osmišljavali naziv, zaista nismo razmišljali o tome, već o jednom stanju o kojem govori tekst. Ništa prikladnije nije moglo da se tekstu da i mnogo je lepo što su se ljudi vrlo brzo vezali za pesmu. Deseti dan smo već među najgledanijim video-snimcima na Jutjubu među tako različitim sadržajima. Znate da ja nisam tip izvođača koji je jurio i radio na toj vrsti promocije, ali je lepo kada se organski te stvari dogode“, objašnjava Lena.

Album Kafe (Cafe) treba da sadrži sve singlove koje je Lena Kovačević objavila u poslednjih nekoliko godina, ali biće tu i nove pesme.

„Imam duet sa Markom Luisom koji smo čuli prošle godine, a sad stiže duet sa Eminom Jahović, jednu divnu pesmu kojoj se baš radujem, treba da je objavimo u naredna dva meseca. Moj singl, a i duet sa jednim turskim izvođačem zaokružiće ovu radnu godinu, kakva god ona bila“, najavila je umetnica naglasivši da je srećna i zadovoljna što ima priliku da snima i ima utisak da radi uprkos globalnoj pandemiji.

U planu je predstavljanje albuma i pesama i u Turskoj.

„Kovid je, kao i kod svih nas u profesionalnom životu, zautsavio sve na trenutak, ali moramo biti pozitivni. Nadam se, idu proleće i leto, da ćemo koliko toliko uspeti", zaključila je Lena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво