Читај ми!

Kantautor Dino Kulenović objavio novi spot sa Danijelom Kremić

Dino Kulenović, kantautor iz Sarajeva koji živi i stvara u Italiji, objavio je novi spot za pesmu „Gori grad“ u kome se pojavljuje poznata voditeljka Danijela Kremić. Za aranžman i produkciju ove pesme pobrinuo se proslavljeni Robert Funčić, svojevremeno vođa grupe „Ksenija“, dok je spot delo poznatog beogradskog režisera Vuka Protića, koji je, kao i uvek, odlično sve uradio.

Dina Kulenovića srpska publika poznaje po nastupu na "Sunčanim skalama" 2012. godine, po učešću na festivalu "Proleće u Beogradu" 2014. godine i prvom albumu "Večeras" 2010. godine.

Pesma Gori grad je nastala pre nekoliko godina, spot je sniman u decembru prošle godine i taman kada je sve trebalo da ugleda svetlost dana, ovaj opaki virus poremetio je našu svakodnevicu, pa je tako i blokirao ceo projekat vezan za spot i njegovu premijeru.

Sada je konačno sve spremno i Dino se nada da će putovanje ove pesme biti vredno truda i velikog strpljenja i da će dobra muzika i tople reči pune života i nade dodati svima još malo snage i hrabrosti, da još malo istrajemo, pa da se stvarno ubrzo svi vratimo "kao nekada"... ljubavi, druženju, svirkama, zabavi, osmesima, jednostavno – životu.

Povodom pesme i novog materijala, Dino je izjavio:

"Ova pesma na neki način otvara jedan novi ciklus pesama. Nadam se da će otvoriti put mojim mnogobrojnim, već spremnim, ali još neizdatim pesmama koje čekaju na red; a i one znatiželjnije slušaoce uputiti da čuju i neke moje stare pesme, koje su iz određenih razloga ostale u senci."

"Nadam se da će Gori grad uneti malo plama, nade, novih želja i snova u ovim prazničnim danima i uvesti nas u jednu lepšu i topliju 2021. godinu ostavivši iza nas ovu dosta nesrećnu i tamnu 2020. godinu. Srećna 2021!", dodao je Dino Kulenović povodom novogodišnjih želja.

Pesmu Gori grad možete naći na svim digitalnim platformama.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво