Čitaj mi!

„Dingospo Dali“ vam daje „Srce“

Alternativni bend „Dingospo Dali“ objavio je singl i spot „Srce“ sa albuma „O nečemu lepom“. Pevačica i autorka stihova Sandra Vidojević „Srce“ opisuje kao pesmu koja se „zaštitnički odnosi prema svojim snovima, željama i svom unutrašnjem svetu“.

Slabost je bila najavni spot za ove zime objavljeni album O nečemu lepom (izdavač „Long plej“), tokom pandemičnog proleća usledio je drugi, u samoizolaciji snimljeni video-klip Teheran, a sada stiže Srce kao treći singl.

„S obzirom na okolnosti i težak period za muziku rešili smo da što je više moguće sami radimo na spotovima“, kažu članovi grupe „Dingospo Dali“.

Spot Srce sniman je u beogradskom studiju „Sova“, uz pomoć Stefana Vacića i Simona Tsubote, a za montažu su bili zaduženi „Dingospo Dali“ gitarista Nikola Mišić i njegov bivši kolega u bendu Miloš Kasalović.

Uz to, Nikola Mišić planira da uskoro spremi spot za još jednu pesmu sa drugog albuma.

Bend „Dingospo Dali“ predstavio se debi-albumom Sve dok mislim da je ovo drugi svet (2017, „Long plej“), sa koga su se izdvojile naslovna i pesme Ne pitaj se, Pelin, Ona, Sa krova i U podzemlju, a početkom ove godine objavljeno je srugo studijsko izdanje O nečemu lepom.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 16. okt 2020, 15:57) - Ugljo [neregistrovani]

Sve pohvale

Najbolji alternativni bend. Muzikom malo podseca na obojeni program.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">